FLEXWERKEN

Wat is er mogelijk?

Zoek jij een fijne werkplek in Zeeland?

Op zoek naar een fijne werkplek? Het is mogelijk om de B&B voor een dag(deel) te huren om rustig te werken. De WiFi is goed en het is daarnaast een hele fijne en inspirerende plek om te werken. Ook is de ruimte zeer geschikt om samen met een klant te werken aan een project of tijdens een coaching traject.

Huur ruimte:

  • 09.30 – 17.30 uur.
  • Prijs: 75,- incl. BTW.
  • Inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Lunch:

In overleg kan ik ook een lunch verzorgen, neem hiervoor contact met mij op voor de mogelijkheden.

Workation in Zeeland

Ben jij al bekend met het begrip workation? Dit is een (werk)vakantie waarbij je vanaf een unieke werkplek werkt. Productief werken, maar wel in een vakantie (Ibiza) sfeer. Het werkt soms juist heel goed voor creatieve denkprocessen om op een andere plek te werken. En als je er een paar nachtjes aan vastplakt en geniet van een uitgebreid ontbijt of borrelplank, dan heb je toch dat vakantiegevoel!

Spreekt dit jou wel aan? Stuur een berichtje voor de mogelijkheden.

Fotoshoot locatie

Hartje Kloetinge is een sfeervol huisje in Ibiza stijl. Het leent zich daardoor goed als unieke fotoshoot locatie. Ben jij fotograaf en zoek je een bijzondere plek om te fotograferen? Kom dan eens kijken hoe de sfeer je bevalt in B&B Hartje Kloetinge. Het is een kleine maar fijne ruime; een ideale ruimte voor interieur- of productfotografie. Tevens kun je hier ook fotoshoots doen met modellen.