OVER MIJ

Even kennismaken

Over Patricia

Ik ben Patricia, eigenaresse van B&B Hartje Kloetinge.  Ik ben geboren in Utrecht en na diverse verhuizingen door het hele land, zijn we in 2017 in Zeeland terecht gekomen. Hier woon ik samen met mijn partner Erik en twee kinderen.

Sinds dag 1 ben ik fan van Zeeland: de ruimte, de stranden, de zee, de wind, de rust, maar ook de gezelligheid, leuke terrasjes, sfeervolle restaurants en open en vriendelijke mensen. Na ons eerste bezoek aan het dorpje Kloetinge en tijdens de bezichtiging van onze huidige woning was ik meteen zo enthousiast: heel pittoresk en sfeervol.

Een droom die uit is gekomen

Al vele jaren droomde ik ervan om een eigen B&B te hebben. Ik vind het namelijk fijn om gastvrij te zijn en mensen in de watten te leggen. Vanaf het moment dat mijn dochtertje 3 jaar werd, was het een mooi moment om deze droom waar te maken.

De oude vrijstaande schuur die naast ons huis staat hebben we vanaf november 2020 omgebouwd tot deze mooie B&B. Vanaf mei 2021 heb ik mijn B&B  geopend.

Zeeland en Ibiza

Naast de liefde die ik voor Zeeland heb, heb ik die ook voor het Spaanse eiland Ibiza. Wij komen al meer dan tien jaar regelmatig op Ibiza. De sfeer en stijl van diverse huizen waar wij op Ibiza zijn verbleven, heb ik geprobeerd terug te laten komen in mijn B&B.

Nieuwsgierig wat ik nog meer in Zeeland doe naast mijn B&B? Ik werk als freelancer in de marketing en communicatie branche, meer hierover lees je op www.zeeuwsmediameisje.nl. Daarnaast heb ik ook al jaren een blog en website over Ibiza: Ibiza Gevoel. Naast mijn persoonlijke tips die ik hier deel, help ik mensen hier ook aan een auto of villa op Ibiza.