ONTBIJT & BORRELPLANKEN

Waar kun je uit kiezen?

Ontbijtarrangementen

  • Normaal ontbijt / € 14,00 per persoon:
    Verse broodjes of yoghurt met granola, eieren, een sapje en een assortiment van divers beleg.
  • Uitgebreid Zeeuws ontbijt / € 19,50 per persoon:
    Verse broodjes en croissants, eieren, vers sapje, uitgebreid assortiment vleeswaren en (Hollandse) kaassoorten, divers zoet beleg, vers fruit, yoghurt en granola.
  • Gevulde koelkast /  € 30,- voor twee personen:
    Wil je pas op de dag zelf bepalen wanneer je gaat ontbijten? Kies dan voor een goed gevulde koelkast bij aankomst. De koelkast wordt dan voor 1 dag ontbijt gevuld.
  • Kinderontbijt / € 11,50 per kind:  Voor kinderen tot en met 12 jaar maak ik een leuk kinderontbijt. Hierbij kun je denken aan pannenkoeken of poffertjes en een leuke verrassing.

Tijden ontbijt B&B

Op doordeweekse dagen serveer ik het ontbijt vanaf 9 uur. Dit vanwege schoolgaande kinderen. In het weekend zijn de tijden voor het ontbijt in overleg. Wanneer je kiest voor een goed gevulde koelkast heb je zelf de vrijheid om je ontbijt te maken wanneer het jou uitkomt.

Speciale wensen?

Heb je iets te vieren? Ik kan ook zorgen voor een glaasje bubbels bij je ontbijt of bijvoorbeeld extra luxe beleg. Neem contact met mij op voor een ontbijt op maat inclusief bubbels.

Heb je speciale wensen of allergieën? Laat het even weten bij het maken van de boeking.

Borrelplank

Houd jij van lekkere kaasjes, worst en tapas hapjes? Dan maak ik graag een borrelplank voor je. Op de borrelplank vind je ook wat toastjes en/of stokbrood en smeersels. Een borrelplank voor 2 personen kost € 30. Laat bij de reservering even weten wanneer je deze borrelplank zou wensen.