MAAK EEN RESERVERING

In B&B Hartje Kloetinge

Even lekker weg in Zeeland?

Boek dan nu jouw verblijf bij B&B Hartje Kloetinge. De B&B is een klein vakantiehuisje met eigen ingang. Vanaf Kloetinge rijd je naar diverse stranden en leuke steden. Bekijk hier de kenmerken van de B&B.

Prijs

Een overnachting in Hartje Kloetinge kost € 120,- excl. ontbijt in het laagseizoen; in het hoogseizoen is de prijs € 130,- per nacht. Tijdens bepaalde feestdagen of evenementen kan de prijs afwijkend zijn. Voor kinderen komt er € 10,- (per kind per nacht) bij.  Je kunt bij het maken van een reservering direct je voorkeur aangeven voor een ontbijtarrangement. Bekijk hier de ontbijtarrangementen.

Te boeken vanaf 2 nachten

B&B Hartje Kloetinge is een klein vakantiehuisje (dus geen eenvoudige B&B kamer). Daardoor is het alleen mogelijk om vanaf twee nachten te boeken. Een uitzondering hierop is het najaar/winter: In deze periode is een enkele overnachting doordeweeks ook mogelijk voor € 140,-. Neem in dit geval contact met mij op per mail.

Reserveringsaanvraag

Klik hieronder op een datum om een reserveringsaanvraag in te dienen in B&B Hartje Kloetinge. De boeking is pas definitief als ik deze bevestigd heb middels een boekingsbevestiging. Wil je je verblijf combineren met een bezoek aan Wellness Goes? Bekijk dan hier de aanbieding. 

Let op: weekend van 7/9 juni kan ik geen ontbijt serveren, een gevulde koelkast is wel mogelijk.