Blog

Bezoek Reismeis.nl

Malou van de reisblog reismeis.nl is hier in maart geweest samen met haar vriend en dochtertje. Een stukje uit haar reisblog: 

Een warm welkom in B&B Hartje Kloetinge

“Als je een verblijf van minimaal twee nachtjes boekt bij B&B Hartje Kloetinge, dan weet ik zeker dat je hier zult genieten. Na het parkeren van de auto op de oprit, betreed je via een eigen ingang dit sfeervolle vakantiehuisje. De heerlijke geuren die je tegemoet komen, de sfeervolle details van het huisje en het lekkers in de koelkast zorgen voor een warm ontvangst. En tot slot het vriendelijke ontvangst door de eigenaresse Patricia, die passie uitstraalt met dit eigen gecreëerde plekje en dit graag aan haar gasten overbrengt.”

Je kunt haar ervaring lezen op haar eigen website.  De foto’s hieronder zijn door Malou gemaakt.

14 april 2024 Nieuws , , ,
About Patricia Roosenstein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *