Blog

Samenwerking Wellnesscentrum Goes

Hartje Kloetinge en het Wellnessresort Goes gaan samenwerken! Hoe heerlijk om tijdens je verblijf hier in Kloetinge te genieten van een dagje wellness? Lekker ontspannen in de sauna en bijkomen. Wellnessresort Goes vind je op slechts 8 minuten rijden van Hartje Kloetinge.

Over Wellnesscentrum Goes

Wellnessresort Goes is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland. Een dagkaart bij Wellnessresort Goes kost normaal € 35,-. Gasten die verblijven in Hartje Kloetinge kunnen een dagkaart kopen voor slechts € 20,-.

Je hebt hier diverse sauna’s, een stoomcabine, buitenbad, koud dompelbad maar ook een heerlijke whirlpool. Uiteraard zijn er ook verschillende rust- en relaxruimtes. Je kunt er lichaamsbehandelingen doen zoals een hammam behandeling of rasul: een Oriëntaals reinigingsritueel met klei. Daarnaast biedt het Wellnessresort Goes over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. Er is ook horeca aanwezig voor een hapje of drankje om je dag compleet te maken.

Openingstijden Wellnessresort Goes: vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 23.30 uur en zondag tot en met maandag van 10.30 tot 22.30 uur. Op dinsdag is het hier badkleding-mag-dag.  

Wil jij deze herfst of winter een verblijf in Hartje Kloetinge combineren met een dagje wellness? Laat het vooral weten (bij het maken van je boeking).

6 november 2023 Nieuws , , ,
About Patricia Roosenstein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *