MAAK EEN RESERVERING

In B&B Hartje Kloetinge

Even lekker twee nachtjes weg in Zeeland?

Boek dan nu jouw verblijf bij B&B Hartje Kloetinge. De B&B is een klein vakantiehuisje met eigen ingang. Vanaf Kloetinge rijd je naar diverse stranden en leuke steden. Bekijk hier de kenmerken van de B&B.

Prijs

Een overnachting in Hartje Kloetinge kost € 130,- excl. ontbijt. In het hoogseizoen kost dit € 150,-  per nacht. Tijdens bepaalde feestdagen of evenementen kan de prijs afwijkend zijn. Voor kinderen komt er € 10,- (per kind per nacht) bij.  Je kunt bij het maken van een reservering direct je voorkeur aangeven voor een ontbijtarrangement. Bekijk hier de ontbijtarrangementen.

Te boeken vanaf 2 nachten

Doordat het het een volledig vakantiehuisje is kun je alleen vanaf twee nachten boeken. Wil je een een midweek of een week verblijven? Dan krijg je 10% korting op je verblijf.

Reserveringsaanvraag

Klik hieronder op een datum om een reserveringsaanvraag in te dienen in B&B Hartje Kloetinge. Voor een verblijf in het weekend is de aankomstdag op vrijdag. Kom je met kinderen? Geef dan het aantal kinderen door. De boeking is pas definitief als ik deze bevestigd heb middels een boekingsbevestiging.