MAAK EEN RESERVERING

In B&B Hartje Kloetinge

Even lekker weg in Zeeland?

Boek dan nu jouw verblijf bij B&B Hartje Kloetinge. De B&B is een klein vakantiehuisje met eigen ingang. Vanaf Kloetinge rijd je naar diverse stranden en leuke steden. Bekijk hier de kenmerken van de B&B.

Prijs

Een overnachting in Hartje Kloetinge kost € 120,- excl. ontbijt in het laagseizoen; in het hoogseizoen is de prijs € 130,- per nacht. Tijdens bepaalde feestdagen of evenementen kan de prijs afwijkend zijn. Voor kinderen komt er € 10,- (per kind per nacht) bij.  Je kunt bij het maken van een reservering direct je voorkeur aangeven voor een ontbijtarrangement. Bekijk hier de ontbijtarrangementen.

Te boeken vanaf 2 nachten

B&B Hartje Kloetinge is een klein vakantiehuisje (dus geen eenvoudige B&B kamer). Daardoor is het alleen mogelijk om vanaf twee nachten te boeken. Een uitzondering hierop is het najaar/winter: In deze periode is een enkele overnachting doordeweeks ook mogelijk voor € 140,-. Neem in dit geval contact met mij op per mail.

Reserveringsaanvraag

Klik hieronder op een datum om een reserveringsaanvraag in te dienen in B&B Hartje Kloetinge. De boeking is pas definitief als ik deze bevestigd heb middels een boekingsbevestiging.