MAAK EEN RESERVERING

In B&B Hartje Kloetinge

Even lekker twee nachtjes weg in Zeeland?

Ik heet je graag welkom in B&B Hartje Kloetinge. De B&B is een een klein vakantiehuisje. Dat wil zeggen een volledig ingerichte privé studio met eigen ingang. Bekijk hier de kenmerken van de B&B. Onderaan deze pagina vind je de beschikbaarheid van de B&B.

Prijs

Een overnachting in de luxe B&B kost vanaf € 110,- excl. ontbijt (op basis van twee personen).  Voor kinderen komt er € 7,50 (per kind per nacht) bij. In het hoogseizoen kost de B&B € 120,-  per nacht. Een enkele nacht kost € 135,- per nacht.  Je kunt bij het maken van een reservering direct je voorkeur aangeven voor een ontbijtarrangement. Bekijk hier de ontbijtarrangementen.

Overnachting

Het minimum aantal nachten dat je hieronder kunt boeken is 2 nachten. Dit heb ik zo standaard ingesteld vanwege het werk en de combinatie met mijn twee jonge kinderen. Wil je toch een keer 1 nacht verblijven? Stuur me dan een e-mail voor de mogelijkheden. In de herfst en winter is het mogelijk (bij beschikbaarheid) om een enkele nacht doordeweeks te boeken; dit kost € 135,- per nacht.

Reserveringsaanvraag

Klik hieronder op een datum om een reserveringsaanvraag in te dienen in B&B Hartje Kloetinge. Voor een verblijf in het weekend is de aankomstdag op vrijdag. Kom je met kinderen? Geef dan even het aantal kinderen aan hieronder. De boeking is pas definitief als ik deze bevestigd heb middels een boekingsbevestiging.