Blog

Sinterklaas & kerst

Wil jij de feestdagen op een bijzondere plek vieren dit jaar? Dit is mogelijk in Kloetinge. Ik vertel je er graag meer over. 

Sinterklaas

Wil jij met je gezin pakjesavond vieren op een bijzondere locatie? Boek dan het weekend van 2 tot en met 4 december en vier pakjesavond in Kloetinge. Ik zet – wanneer jullie dat willen – jullie eigen zak met cadeaus klaar en uiteraard ligt er genoeg Sinterklaas snoepgoed klaar. 

Kerstdagen

Wil jij op een hele sfeervolle en bijzondere plek de kerst doorbrengen? Je bent van harte welkom in Kloetinge met kerst. In Goes vind je tientallen restaurants voor een heerlijk kerstdiner. Ik zorg voor een feestelijk ontvangst met bubbels en wat lekkers, zoals oliebollen of kerstkransjes.

26 september 2022 Nieuws , , , , , , ,
About Patricia Roosenstein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *