Blog

Stofdokter

In december 2022 is de Stofdokter langs geweest in de B&B. Hij heeft hier op locatie de matras gereinigd van de boxspring. 

Bij het runnen van een B&B hoort veel wassen erbij: handdoeken, matrashoezen, dekbedovertrekken.. noem het maar op. Een matras van een bed kun je echter niet in de wasmachine stoppen. Dus het werd tijd voor een grondige reiniging!

Ondanks dat er – gelukkig – in de matras in de B&B geen vlekken te zien waren, is het wel zo hygiënisch om regelmatig je matras te laten reinigen.  De Stofdokter heeft met een speciale UV-behandeling de matras in de B&B gereinigd. Door deze behandeling zijn ook eventuele stofjes en/of huisstofmijt die voor allergie kunnen zorgen  verwijderd uit het matras.

Er kan dus weer heerlijk fris geslapen worden in Hartje Kloetinge! Bedankt Stofdokter 😊

10 januari 2023 Nieuws , , ,
About Patricia Roosenstein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *